Home Tratament boli venerice
Tratament boli venerice
Tratament boli venerice PDF Imprimare Email
Tratament boli venerice
Scris de irina86   
Vineri, 08 Aprilie 2011 12:08
Gonoree
Tratamentul medical pentru Gonoree este foarte simplu. Medicii vor prescrie unul dintre putinele antibiotice care pot scapa de infectie. Atunci cand un medic prescrie un antibiotic pentru gonoree, intregul tratament tebuie urmat cu strictete, chiar daca simptomele par sa clar inainte de a fi terminat. Bolile venerice sunt dificil de vinecat, activitatea sexuala ar trebui sa fie evitata pana dupa ce intregul tratament este finalizat, tartamentul pentru toate bolile venerice se administreaza ambilor parteneri.

Sifilis
Riscul de a va infecta cu Sifilis este mult redus prin utilizarea consecventa si corecta a prezervativelor. Cu toate acestea, deoarece infectia se poate transmite si fara a avea un raport sexual traditional, prezervativele nu ofera protectie in intregime. Sifilisul este o boala venerica dar vindecabila, tratamentul consta in injectii cu penicilina G, in functie de cat timp este persoana infectata.

Candidoza
Exista un numar mai mare de abordari la tratamentul candidozei. Cea mai comuna metoda este folosirea cremelor anti-fungice. Unele dintre mai cunoscute nume sunt Monistat, Vagistat, Femstat, si Femizole-7 sau Gyne-Lotrimin. Trebuie doar sa se aplice crema in vagin sau pe vulva. Pentru barbati crema se distribuit in mod uniform pe zona afecatata. Problema cu acest tratament convenþional este rata ridicata de recidiva. In cadrul acestei abordari, sunt tratate doar simptomele, fara a vindeca cauza bolii venerice.

Exista, de asemenea, unele efecte secundare nedorite, cum ar fi, greaþa, dureri de cap, alergii, dureri musculare, etc Daca alegeþi sa utilizaþi acest creme, nu neglijati aceste efecte secundare. Opriti medicamentatia imediat, si cautati ajutor medical. Datorita potentei, fetele tinere (12 ani si mai jos) si femeile insarcinate nu ar trebui sa utilizeze aceste medicamente.
 


Sondaje

In evitarea contactarii unei boli venerice obisnuiti sa va protejati intr-o relatie sexuala?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com